Θα φτιαχτεί επιτέλους;

Είχα και πριν μήνες αναφερθεί, όπως και πολλοί άλλοι, στην κατάσταση που επικρατεί στον Γαργαδόρο.

Πριν από αρκετό καιρό λόγω προβλημάτων στην αντιστήριξη του δρόμου, μπαζώθηκε η θάλασσα προκειμένου (δεν νομίζω ότι ήταν αναγκαίο) να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Για το μπάζωμα, καμία μελέτη και άδεια δεν υπήρξε από καμία αρμόδια υπηρεσία. Εγινε ότι έγινε, αλλά δεν φαίνεται να ολοκληρώθηκαν οι εργασίες. Τα μπάζα παραμένουν στη θάλασσα, κάποιοι μεγάλοι βράχοι σ’ ένα παραπλήσιο οικόπεδο, ενώ κοτετσόσυρμα και μπάρες «κοσμούν» τμήμα της οδού.

Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν η αποκατάσταση της παραλίας, αλλά ο καιρός έχει περάσει χωρίς να φαίνεται κάτι στον ορίζοντα. Ακούγονται διάφορα και επειδή τυχγάνει και η οικογένεια της αντιδημάρχου να έχει συμφέροντα στην περιοχή, καλό θα ήταν να φροντίσει ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο η ακτή, καθώς και να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

7 Σχόλια

  1. Που ζεις ρε μιχαλη; Περιμενουν την ευκαιρια να τελειωσουν αυτο που ξεκινησαν και δεν ειναι αλλο απο το τισμεντωσουν και να μεγαλωσουν την παραλια για να εξυπηρετησουν τους πελατες τους.

  2. το ξενοδοχειο του αντρα της συγκοινωνιολογας δεν ειναι εκει?

  3. ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝΑΙ ΤΩΝ ΡΟΖ ΛΟΓΙΣΤΗ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝΑΙ ΝΑ ΤΩΝ ΞΕΡΟΥΝΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ

  4. ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΡΟΖ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΣ 22-8-08 ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ …….ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΗΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΝ ΡΟΖ ΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ…….ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  5. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν οι δεξιές πολιτικές του δήμου αλλά ότι δεν τις εφαρμόζετε εσείς οι ίδιοι!
    Βρε μια χαρά σας έρχετε και την πολιτική σας εφαρμόζετε και αντιπολίτευση κάνετε. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δηλαδή δεν είναι οι διαφορές σας πολιτικές, γιατί κι εσείς τα ίδια θα κάνατε, αλλά ότι θέλετε εξουσία.

  6. Και γιατι ρε μεγαλε να βγαλουμε τον κουνενακη;;;; Καλυτερα δεν θα ηταν οι original απο τους imitation;;;;

    Δηλαδή μαϊμου αριστερο δημαρχο ψηφισαμε;;;;

    Φαινεται το εχει η εποχη….. Μαϊμου οικολογοι, μαϊμου αριστεροί, μαϊμου δημαρχοι!!!!!!

  7. Με αλλα λογια,ολοι μπανανες τρωνε…..

Σχολιάστε