Ψέματα και αντιφάσεις από τον Βάρδα

Μετά την επιμονή μου και την επισήμανση της ύποπτης σιωπής του Δήμου, με έκπληξη διάβασα στην τοπική μας εφημερίδα «Ανατολή» ανακοίνωση της ΔAEAΝ σχετικά με τη μόλυνση στην παραλία του Αμμουδιού[1. Απίστευτο!!!]. Τι λέει;

Από την πρώτη στιγμή δραστηριοποιηθήκαμε προς κάθε κατεύθυνση (Λιμεναρχείο, Διεύθυνση Υγιεινής Λασιθίου, ΔΕΥΑΑΝ) για τον εντοπισμό του φαινομένου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη…. πιστεύουμε ότι το φαινόμενο ήταν παροδικό και οφειλόταν σε φυσικά φαινόμενα και όχι σε κακή λειτουργία ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Στη στήλη του συνεργάτη της «Ανατολής» κ. Νίκου Τραντά, διαβάσαμε ότι:

Από τη διεύθυνση Υγιεινής μας ενημέρωσαν ότι σχετικά με όσα ακούστηκαν για το Αμμούδι δεν είχαν ενημέρωση από το δημόσιο ή φορέα της Αυτοδιοίκησης αλλά από ιδιώτη! Και αυτό μόλις χθες!!!

Από το παραπάνω, είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Γιώργος Βάρδας που υπογράφει και την ανακοίνωση, λέει ψέματα.

ΔΕΝ επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως δηλώνει. Ούτε όμως και το Λιμεναρχείο φαίνεται να ενημέρωσε τη Διεύθυνση Υγιεινής ώστε να πάρει δείγματα, παρότι το γεγονός είχε καταγγελθεί. Και αυτό απαράδεκτο.

Πάμε παρακάτω. Λέει ο Βάρδας ότι «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη» αλλά λίγο μετά λέει «το φαινόμενο… οφειλόταν σε φυσικά φαινόμενα» .
Πως γίνεται
τη μια στιγμή να μην υπάρχει ξεκάθαρη άποψη και την επόμενη να βγάζει συμπέρασμα ότι «οφειλόταν σε φυσικά φαινόμενα» ;
Μας λέει δε παρακάτω ότι δεν οφείλονταν «σε κακή λειτουργία ανθρώπινων δραστηριοτήτων» . Και τα ανθρώπινα κόπρανα που επέπλεαν ήταν ψεύτικα;

Και ποια είναι τα φυσικά φαινόμενα που δημιουργούν ψεύτικα κόπρανα κατά τον Βάρδα; Μήπως τα «φαινόμενα» φταίνε και για τα δερματολογικά προβλήματα; Μα δεν ντρέπεται να λέει τέτοιες ανοησίες;

Με συνεχή ψέματα και αντιφάσεις, ο Βάρδας προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες.

Κατά την άποψη μου με την ανακοίνωση της ΔΑΕΑΝ, δημιουργήθηκε ένα ακόμα σοβαρό ηθικό ζήτημα και ο Δημήτρης Κουνενάκης δεν μπορεί να βγάζει έξω την ουρά του.
Καλύπτει
τον Γιώργο Βάρδα για την ψευδή του ανακοίνωση; Επιτέλους πρέπει να πάρει θέση. Εχει δει ο Κουνενάκης πόσα παιδιά πηγαίνουν κάθε μέρα στο Αμμούδι; Τι λέει στους γονείς; Να τα πηγαίνουν άφοβα;

Είναι θέμα δημόσιας υγείας και δεν μπορούν να εξαπατούν τον κόσμο και να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους. Εχουν υποχρέωση να πουν την αλήθεια στον κόσμο.

Δυστυχώς, ακόμα και σε σοβαρά θέματα είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Και ακόμα χειρότερα. Είναι επικίνδυνοι…

5 Σχόλια

  1. Είναι απαράδεκτος και πρεπει να παραιτηθεί ο ψευτης

  2. Τι να περιμένεις από τον Βαρδα που έχει πιο πολλά στο μυαλο του από οσα γέμισε η θάλασσα.

  3. Το κύκλωμα του δημάρχου μέσα από το facebook έστελνε μηνύματα ότι και καλά φταίει ξενοδοχειο. Αμα εφταιγε ξενοδοχείο τι έκανε ο δήμος;;;;; Το κουκούλωσε;;;;; Εχουνε στήσει μηχανη και δουλεύουνε τον κόσμο.

  4. Εχουνε γίνει επαγγελματιες ψευτες .

  5. Τους είχαμε στη στεριά. Τώρα τους έχουμε και στη θάλασσα…

Σχολιάστε