Προς επίλυση;

Προς επίλυση νομίζω ότι οδεύει το θέμα των τελών παρεπιδημούντων.
Θα επαναλάβω πως ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν επρόκειτο να αποσυρθεί μια απόφαση του πρωθυπουργού[1. Να αναζητήσουν μια δίκαιη λύση…][1. Η λύση βρίσκεται σε άλλους πόρους].
Εστω και με καθυστέρηση, που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, η πρόταση για αναπλήρωση της απώλειας από άλλους πόρους προχωρά.
Το αν η αναπλήρωση γίνει από τον κρατικό προϋπολογισμό (σε αυτή την περίοδο, είναι το πιθανότερο) ή αν θεσπιστεί ένα ενιαίο τέλος, υποθέτω αυτό θα το μάθουμε μετά τη συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΚΕ κ. Κακλαμάνη με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου.

Μερικοί βέβαια, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Κουνενάκης, στα πλαίσια της επαναστατικής γυμναστικής, ελπίζουν ότι μια υποκινούμενη πορεία  «θα αποτρέψει την ψήφιση του σχετικού άρθρου«[2. Σύνδεσμος σε ανάρτηση με τίτλο «Κινητοποίηση Δημάρχων για τα τέλη παρεπιδημούντων»].
Ακόμα και τώρα, με λανθασμένη στόχευση και άλλες σκοπιμότητες (…), αντί της πίεσης για εναλλακτική λύση, εμμένουν σε αδιέξοδη λογική, αντί να πιέσουν για άλλες πηγές αναπλήρωσης.

ΥΓ: Υποθέτω πως τα έξοδα μετάβασης στην Αθήνα της (νέας) παρέας Κουνενάκη για τις όποιες σκοπιμότητες τους, δεν θα φορτωθούν στον Δήμο. Ο ίδιος ίσως να έχει κάποια δικαιολογία, αλλά για τα άλλα 3 άτομα δεν υπάρχει…

11 Σχόλια

  1. Μα τι του λες τωρα; Γινεται να βρεθεί η λυση χωρίς τον κουνενάκη;

  2. …..to kserw tha me diaggrapseis …..alla emena maresei na ta xwnw esena…..ke as mhn me diavazei kaneis.asxete

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο διαγράφηκε από τον διαχειριστή. Οπως πολλές φορές σου έχω πει, πρέπει να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Επιμένεις και συνειδητά το πράττεις. Αφησα μόνο το τελευταίο τμήμα για να σου απαντήσω…

  3. Την απάντηση μου θα την δώσω μέσα από ένα μύθο του Αισώπου…

    Το κουνούπι πήγε και κάθισε πάνω στο κέρατο του ταύρου τάχα για να του γίνει βάρος.
    Αλλά επειδή εκείνος δεν αντέδρασε καθόλου, το έντομο χοροπήδησε με σκοπό να τον «εξαντλήσει» εντελώς και του είπε: «Αν δεν αντέχεις άλλο, πες μου να σε απαλλάξω από το βάρος!».
    Κι ο ταύρος: «Ούτε πότε ήρθες κατάλαβα, ούτε πότε θα φύγεις!».

    Υποθέτω κατάλαβες τι θέλω να σου πω…

  4. Είναι φευγάτος ο Κουνενάκης. Νομιζει οτι εξ αιτιας της διαμαρτυριας στη Βουλη αναδειχθηκε το θεμα. Να τον κάνουμε και προεδρο της ΚΕΔΚΕ, χαραμίζεται το παιδι με τους αχάριστους Αγιονικολιώτες !!!!!

  5. Μιχαηλ,αφηνε τα σχολια του ασχετου να φαινονται……….

    Ολα χρειαζονται,και οι υβρεις και οι μυθοι του αισωπου…
    κτλ
    Ολα χρειαζονται αγορι μου

  6. Ζητώ σεβασμό των όρων του Ιστολογίου. Η συμμετοχή , προϋποθέτει την αποδοχή τους. Ενας από αυτός είναι η χρήση Ελληνικών χαρακτήρων και συστηματικά τον αγνοεί. Είναι σαν να έρχεται κάποιος σπίτι σου και φτύνει. Στο δικό μου, του κλείνω την πόρτα.
    Μέσα από το ιστολόγιο μου εκφράζω σκέψεις, ιδέες, προτάσεις. Δεν είμαι εφημερίδα, ούτε μέσο ενημέρωσης και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Οποιος θέλει να βρίζει, να συκοφαντεί και να εφαρμόζει δικούς του κανόνες, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσει δωρεάν το δικό του blog. Με χαρά θα τον ενημερώσω που και πως…

    ΥΓ: Ενημερωτικά, γνωρίζω σε αρκετές περιπτώσεις το πρόσωπο του «ανώνυμου» σχολιαστή και έχω πλήρη γνώση του γιατί δεν δέχομαι κάποια σχόλια.

  7. Κάπου πήρε το μάτι μου τον Κακλαμάνη
    με τον Σιούφα. Δεν είδα τον μέητζορ
    βέβαια και απογοητεύτηκα. Τσάμπα
    διαφήμιση θα είχαμε.

  8. Τα μεγαλοσυμφέροντα τον καπέλωσαν για να πάρουν αυτά τη δόξα !!!!!

  9. Γιατί θα είχαμε τσαμπα διαφήμιση? Τσιρκο είμαστε?

  10. Πάει τέλειωσε. Άντε να ξαναβρούμε τώρα
    θέμα με πανελλήνιο ενδιαφέρον. Το επόμενο
    πιο «χότ ηβέντ», το σήριαλ του mega πάει
    για το 2010+. Ξανά στην μιζερη τοπική
    επικαιρότητα, 3ο γυμνάσιο, καμιά αγωγή
    σε ξενοδοχείο, σκυλοκαυγάδες στο δημοτικό
    συμβούλιο κλπ.

  11. Αν κάτι διαθέτει ο δημαρχούκος μας είναι φαντασία (αλλά δυστυχώς μόνο αυτό…) και κάτι θα βρει. Στη φιγούρα είναι πρώτος και δεν τον φοβάμαι.

Σχολιάστε