Volta

Γιατί τα παιδιά (κάθε ηλικίας!) επιτρέπεται να μετατρέπουν τις μοτοσυκλέτες τους και να δημιουργούν θόρυβο; Τα μπαρ πρέπει να κλείνουν τις πόρτες τους στις 11 το βράδυ, διαφορετικά πληρώνουν πρόστιμο.
Οι ανόητοι που κάνουν τους «καμικάζι»
έξω από τα εστιατόρια, που μπορεί να σκοτώσουν μικρά παιδιά αν χάσουν τον έλεγχο, συνεχίζουν την τρέλα τους και κανείς από εμάς δεν τους εμποδίζει ή δεν καλεί την αστυνομία.
Αυτές οι μοτοσυκλέτες κάνουν περισσότερο θόρυβο παρά οποιοδήποτε μπαρ και τους επιτρέπεται να οδηγούν με επικίνδυνη ταχύτητα όλη μέρα και όλη νύχτα στο κέντρο. Η συνεχής «βόλτα» γύρω από την Κιτροπλατεία και το λιμάνι είναι θορυβώδης και ενοχλητική, όχι μόνο για τους επισκέπτες της πόλης αλλά και για τους ντόπιους και τους επιχειρηματίες.
Γιατί δεν απαγορεύουν την κυκλοφορία τους μετά τις 8 το βράδυ;

Που είναι η αστυνομία και γιατί δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό το τεράστιο πρόβλημα; Κανένας δεν συνειδητοποιεί πόσο βλάπτει τον τουρισμό μας;

Σύνδεσμος πρωτότυπης δημοσίευσης.

2 Σχόλια

  1. Γνωστό το πρόβλημα και κανενας δε κάνει τίποτα. Σχεδόν καθε βράδυ γυρνάνε ή κάθονται στη πλατεία και ξεσηκώνουν την περιοχή και δεν τους πειράζει κανείς. Φταίει και η αστυνομια και το λιμενικο για το χάλι.

  2. Αυτοι ξερουν μονο να κοβουν προστιμα μεσα στα παρκινγκ , και οπου αλλου γουσταρουν και μαλιστα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΑ !!!σιγα μην ασχοληθουν τωρα…εξουσια ειναι ρεεε !!!

Σχολιάστε