This is good……. but:

Συγχαρητήρια στον Δήμο που επιτέλους καθάρισε την πόλη. Εάν σταματούσαμε να χρησιμοποιούμε τις πλαστικές τσάντες για τα πάντα, θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε στη επόμενη εκστρατεία προβολής, για να πείσουμε τους τουρίστες να επιστρέψουν στην περιοχή μας.
Οι νέες ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είναι επίσης άριστες και η ΔΕΤΑΔΑΝ έχει κάνει καλή δουλειά βάζοντας ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε παραλία.

Αλλά:

Τα νέα φυλλάδια για την πόλη, εντούτοις, ήταν μια καταστροφή. Οι επιχειρήσεις θέλουν 6 ημέρες για να τα τυπώσουν (ένα άλλο πολιτικό ραντεβού, ίσως;). Γιατί τυπώνουμε αυτά τα φυλλάδια όταν έχει περάσει σχεδόν η μισή σεζόν; Πότε θα καταλάβουν ότι ο προγραμματισμός για το καλοκαίρι πρέπει να γίνεται το χειμώνα; Δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι όταν φθάνουν οι τουρίστες, παρότι έρχονται την ίδια περίοδο κάθε έτος (προς το παρόν….). Γιατί φτιάχνονται πάντα την τελευταία στιγμή από τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία και τον Δήμο;

Πολλά λόγια και επιτροπές και όχι αρκετή δράση. Ο κόσμος κινείται σε έναν γρηγορότερο ρυθμό από τότε που δημιουργήθηκε το Διαδίκτυο (Internet). Ξυπνήστε! Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον τρόπο που το κάναμε τη δεκαετία του ’70.

Σύνδεσμος πρωτότυπης δημοσίευσης.

Ένα Σχόλιο

  1. Ε οχι και ολα καλα Μιχαλη μου…τρικολορε τον κανανε τον Αλμυρο…ασε και την ‘οικολογικη παρεμβαση ‘ εεε ;

Σχολιάστε